Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / HDP’liler Dur Durak Bilmiyor

HDP’liler Dur Durak Bilmiyor

HDP’nin 24 Haziran seçimleri için çalışma startını verdiği andan itibaren dur durak bilmeden, neredeyse gidilmedik yerleşim alanı, birebir görüşülmeyen seçmeyen bırakmayan Urfa milletvekili adayları, bugünde çalışmalarına aralıksız devam etti.
Kenti, ona bağlı ilçe ve mahalleleri adım adım gezerek seçmenlerden HDP’ye destek isteyen adaylardan Ömer Öcalan bugün, kendisine çok yakın ilgi ve alaka gösteren Suruç ilçesinde seçmenlerle bir araya geldi. Esnafları tek tek gezerek sohbet eden, hal hatır soran, sorunlarını dinleyen ve HDP’nin projelerini anlatan Öcalan, HDP İlçe örgütüyle birlikte esnaf ve kurum ziyaretlerini akşam saatlerine kadar devam ettirdi.

HDP’nin diğer bir milletvekili adayı Aliye Kızıldamar, Siverek ilçesinde yoğun temposu olan bir çalışma günü geçirdi. HDP İlçe yöneticilerinin eşlik ettiği Kızıldamar, Kışla Caddesinde başladığı esnaf ziyaretlerini ilçenin genelinde devam ettirdi. Yapılan aile ziyaretlerinin ardından Siverek Devlet Hastanesinde kalan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Kızıldamar bir ara bayram pazarını ziyaret ederek burada seçmenlerle bir süre sohbet ederek HDP’ye destek istedi.

Çalışmalarına Urfa’nın Bozova ilçe merkezinde devam dene Roza Yazmacı ise kadınlarla halk toplantısı şeklinde tertiplenen görüşmeler gerçekleştirdi. 24 Haziran’ının tüm ülke için sıradan bir seçimden öteye bir anlam taşıdığına vurgu yapan Yazmacı, bu kez seçimlerin “aydınlık ve karanlığa giden yol ayrımı” olduğuna dikkat çekerek yurttaşlara “aydınlık” bir gelecek için HDP’ye destek verme çağrısı yaptı.
Urfa kent merkezinde çalışmalarını sürdüren vekil adayları Songül Arpa, Nusrettin Maçin ve Eyyübiye ilçe örgütü, Evren Sanayi Sitesi’nde ki esnaf ve emekçileri ziyaret ederek Ramazan bayramlarını kutladılar.
Diğer adaylar Nimettullah Erdoğmuş, Şerif Bendaş Haliliye ilçesi ve kırsal mahallerini ziyaret ederken, Yusuf Yetim ve İsmail Telli ise Karaköprü’ye bağlı mahallelerde çalışmalarına geç saatlere kadar devam ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan