Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bayram Namazı Kılmak İsteyen Şanlıurfalılar Camilere Sığmadı

Bayram Namazı Kılmak İsteyen Şanlıurfalılar Camilere Sığmadı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfalılar, bayram namazını kılmak için Eyüp Peygamber Camii’ne akın etti.

Şanlıurfalılar, bayram namazını kılmak için Eyüp peygamber Camii’ne akın etti. Eyüp Peygamber Camii, sabah namazından itibaren adeta dolup taştı.

Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye ilçesinde bulunan ve ismini Hazreti Eyyup Peygamberin çile çektiği mağaranın bulunduğu camiden alan Eyüp Peygamber Camii, her önemli gün ve gecede olduğu gibi yine yerli ve yabancı insanların akınına uğradı. Sabah ve bayram namazını Eyüp Peygamber camisinde kılmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde yola Şanlıurfa merkezde oturanların yanı sıra ilçe dışından gelen vatandaşlar da Eyüp peygamber Camii’ni kısa süre içerisinde doldurdu. Camiye giremeyen cemaat avluda serdikleri halılar üzerinde namaz kıldı.imam Bayram namazı öncesi, vaazın ardından bayram namazı kılınışını anlattı. Namazın ardından cemaat bayramlaştıktan sonra camiden dağıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan