Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Açılışı Ertelendi

Açılışı Ertelendi

Karaköprü Belediyesi tarafından 16 Haziran 2018 Cumartesi günü (bugün ) hizmete sunulması planlanan Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi’nin açılışı Şehit ve Suruç’ta yaşanan olaylardan dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Karaköprü Belediyesi’nin Şanlıurfa’da bir ilk olarak hizmete sunacağı Oyun ve Oyuncak Müzesinin bugünkü açılışı Şanlıurfalı şehit ve Suruç’ta yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Şanlıurfa Karaköprü nüfusuna kayıtlı Mehmetçik Abdülselam Halat’ın Çukurca’da şehit edilmesi ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın seçim çalışmaları sırasında ölümlü elim olayların yaşanması nedeniyle müzenin açılışını erteleme kararı alındı.

Karaköprü Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Şanlıurfa’da ilk olacak olan oyun ve oyuncak Müzesi’nin açılışı son günlerdeki şehit ve Suruç olayları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Oyun ve Oyuncak Müzesinin açılış tarihinin önümüzdeki günlerde belirlenerek kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan