Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Ak Parti İl Başkanı Yıldız, Başkanlarla Bir Araya Geldi

Ak Parti İl Başkanı Yıldız, Başkanlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi.
Göreve gelir gelmez çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız AK Parti İlçe Başkanlarından sonra Belediye Başkanlarıyla da istişare toplantısı düzenledi.
Sakıp’ın Köşkünde AK Parti Şanlıurfa İl Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Çadak’la birlikte Belediye Başkanlarıyla buluşan Başkan Yıldız yeni dönemde AK PARTİ Belediyeleriyle koordineli bir şekilde çalışıp vatandaşların isteklerine daha hızlı cevap vermek için Belediye Başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Yıldız yaptığı açıklamada; “Hep söylediğimiz gibi yeni nesillere daha güzel bir Şanlıurfa bırakabilmek için şehrimizdeki yöneticilerimizle bir araya geldik. Geçtiğimiz gün İlçe Başkanlarımızla bugünde Şanlıurfa’lı Belediye Başkanlarımızla birlikte istişare toplantısı düzenledik. Daha güzel, daha modern bir Şanlıurfa için AK Partili Belediye Başkanlarımız gece gündüz demeden çalışıyor. Bizde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak başkanlarımızla birlikte şehrimizi kalkındırmak için hep birlikte hareket edeceğiz. Katılımlarından dolayı Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan