Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Şanlıurfa’da Telefon Dolandırıcılığı Operasyonu:3 Tutuklama

Şanlıurfa’da Telefon Dolandırıcılığı Operasyonu:3 Tutuklama

( Ruha Haber Ajansı / RHA )- Telefon dolandırıcıları güvenlik güçlerinden bu sefer kaçamadı. Kendilerini hakim, savcı, polis, asker ve kamu görevlisi olarak tanıtan kişilere yönelik Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ve Akçakale İlçe Emniyet Amirliği ortaklaşa operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü Amirliği ekiplerince dolandırıcılık olaylarına karşı yapılan çalışmalarda; kendilerini “polis, asker, savcı gibi ünvanlar kullanarak İletişim yoluyla dolandırıcılık yapan çeteye yönelik operasyon düzenlendi.Düzenlenen opreasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada;”Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından iletişim yoluyla dolandırıcılık suçu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda ülkemizin değişik vilayetlerinde kendilerine kamu görevlisi süsü vererek vatandaşlarımızı telefonla dolandırdıkları tespit edilen 3 şüpheli şahıs İlimiz Akçakale ilçesi girişinde lüks bir araç içerisinde yakalanmış, şahısların üzerinde ve araçta yapılan aramada 365.000 TL 1750 Dolar ve 1600 Euro nakit para bulunarak el konmuştur.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan