Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Başkan Çiftçi, Çevik Kuvvet Projesi İçin Ne Dedi?

Başkan Çiftçi, Çevik Kuvvet Projesi İçin Ne Dedi?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışması durduğu ileri sürülen Çevik Kuvvet köprülü kavşağı projesi için uzun bir aradan sonra açıklama yapıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi gündem konularını değerlendirme kapsamında basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında…

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışması durduğu ileri sürülen Çevik Kuvvet köprülü kavşağı projesi için uzun bir aradan sonra açıklama yapıldı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi gündem konularını değerlendirme kapsamında basın toplantısı düzenledi.
Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çiftçi, uzun bir süredir Şanlıurfa kamuoyunu meşgul eden Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projesi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.
Çiftçi, Türkiye koşularını ileri sürerek, proje ile ilgili zaman ve kaynak çalışması yürüttüklerini söyledi.
Kurumun tüm ilerinin revize edilmeye çalışıldığını belirten Çiftçi şunları söyledi:
“Çevik Kuvvet kamulaştırma işlemini Büyükşehir Belediye Başkanlığımız yürütüyor. Alt yapıyı ihale etmiş durumdayız. Herhangi bir durmuşluk yok. Projenin fiziki ve diğer katlı çalışmaları Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilmiş, ihaleyi alan firma teslim aldı, şantiyesini kurdu.
Yeni bir planlama içeresindeyiz. Kaynak noktasında herkes yeni bir yapılanma içerisinde. İş durmuş değil. İş yapımı noktasında bir planlama içerisindeyiz.
Tüm işlerimiz kurumumuz tarafından revize edilmeye çalışılıyor. Zaman noktasında bir planlama yapılıyor. Zamanı ve kaynağı yetiştirmek önemli. Bu da ülkenin koşullarına bağlı. Urfa’ya has bir durum değil.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan