Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şehrin Ekmeğini Yiyor Urfaspor’a Sahip Çıkmıyor, Fethiyespor’a Tam Destek Veriyor

Şehrin Ekmeğini Yiyor Urfaspor’a Sahip Çıkmıyor, Fethiyespor’a Tam Destek Veriyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Kentin en büyük  Oteli olma özelliğini elinde bulunduran Nevali Otel Şanlıurfalıların verdiği paralarla kasasını doldururken, kentin takımına en zor zamanda bile  bir lira yardım etmedi.

Şanlıurfa’da   bakanlıkların, valilik ve bazı belediyelerin toplantı ve seminerlerde tercih ettiği ve en çok iktidar partisi Ak Parti tarafından düzenlenen organizasyonlara ev sahipliği yapan Nevali Otel.Şanlıurfa’nın kaymağını yiyor amma Şanlıurfa’nın profesyonel takımı Şanlıurfaspor şu sıralar maddi imkansızlıklarla boğuşurken bir tek kurud bile dedtde vermemesi sporseverler tarafından tepki ile karşılandı. Şanlıurfaspor’un transfer yapabilmesi ve transfer tahtasının açılabilmesi için yaklaşık 4 milyon  lira gerekiyordu. Kentin ekonomisini elinde bulunduran ve Şanlıurfa’nın diğer bir ifadeyle kaymağını yiyen Nevali Otel bu durumda oralı bile olmadı. Ufakta olsa Şanlıurfaspor’a destek olmayan Nevali Otel’e  vatandaşlar da tepki gösterdi.

ŞEHRİN KAYMAĞINI YEMEKLE OLMUYOR BU İŞLER…

Değişik kentlerde büyük Oteller şehrin takımlarına destek olup reklamlarını yaparken Nevali Otel, “banane Şanlıurfaspor’dan, ben müşterime bakarım” mantığıyla oralı bile olmuyor. Ancak kent ekonomisine bakıldığında en büyük pastayı Nevali Otel’in yediği de dikkatlerden yılda milyonlarca lira kazanan Nevali Otel”in neden Şanlıurfaspor’a küçükte olsa bir destekte bulunmadığı ise merak konusu .

URFASPOR’A YOK FETHİYESPOR’A VAR

Pazar günü ligin ilk haftasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor’un tüm konaklama ve ağırlama giderlerini karşılayan Nevali Otel Şanlıurfaspor’a bir kuruş vermezken yine Fethiyespor’a konaklama ve ağırlama giderlerine sponsor olması ise kentte şok etkisi yarattı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan