Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Veliler, İl Milli Eğitim Müdürü Turan’a Ateş Püskürdü

Veliler, İl Milli Eğitim Müdürü Turan’a Ateş Püskürdü

(Ruha Haber Ajansı – RHA) 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Şanlıurfa’da yine sancılı başladı. Okulların 2 hafta açık olmasına rağmen eksiklikler bir türlü giderilemedi. Veliler, Milli Eğitim yetkililerine ateş püskürdü.

Yaklaşık 800 bin öğrencinin eğitime başladığı Şanlıurfa’da okullardaki eksiklikler bir türlü tamamlanamadı. Haliliye bağlı Şair Nabi Mahallesi’ndeki Süleyman Şah İlkokulu’nda çalışmalar yerli yerinde duruyor. Okula gelen velililer, gördükleri manzara karşısında yetkililere ateş püskürdü. Toz, toprak içerisinde eğitimlerine devam etmek zorunda kalan öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdür yetkililerin soruna el atmasını istiyor.

EĞİTİM KAMPÜSÜNDEKİ EKSİKLİKLER GİDERİLEMEDİ !!

Nitelikli okullar için yapılan Zeytin Dalı Kampüsündeki okullardaki sıkıntılar, veli ve öğrencileri zor duruma soktu. Okul sıraları, kantinler, kitap eksikliği, temizlik ve ulaşım noktasındaki sıkıntılar hat safhada. Ne yapacaklarını bilemeyen öğrenciler ve veliler, sorunun bir an önce giderilmesini isterken yetkililerin nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan