Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Azmin zaferi … Erkek işi olmasına rağmen başarıyla üstesinden geldi

Azmin zaferi … Erkek işi olmasına rağmen başarıyla üstesinden geldi

Urfa’da yaşayan Anzilha İlçi yaptığı işle dikkatleri üzerine çekiyor. 27 yaşında olan Anzilha İlçi, erkek işi olarak öne çıkan bir sektörde işe başladı. Kentin Haliliye ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda çalışan İlçi, görenlerin meraklı bakışlarına maruz kalıyor.

Ailesi ile yaşayan İlçi, birçok iş başvursunda bulundu ancak çaldığı kapılar yüzüne kapandı.

9 yaşındaki erkek çocuğuna bakmak için kapı çalmaya devam eden Anzilha İlçi, bir akaryakıt istasyonunda iş buldu. Babasıyla birlikte kalan İlçi, geçimini 2 aydır bu işten sağlıyor.

“ÇALIŞMAM GEREKİYOR”

K24’e konuşan Anzilha İlçi, işe ilk başladığında tuhaf hissetiğini ancak şimdilerde yaptığı işten çok memnun olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Ben uzun bir süre işsiz kaldım. Ailemle yaşıyorum, ancak onlara da yük olmamak için çalışmam gerekiyordu. İş aradım ama uzun bir süre sonuç alamadım. En son şu an çalıştığım akaryakıt istasyonunda pompacı olarak işe alındım.İşimden çok memnunum. Burada kadın – erkek ayrımı yapılmaması beni çok mutlu etti.”

TEBRİK ETTİLER

Müşterilerin yoğun ilgisinden memnun olduğunu aktaran İlçi, “Buraya gelen kadın ve erkek müşterilerin birçoğu beni tebrik ediyor. Hatta geçen bir kadın müşteri yakıt almak için istasyona geldi. Beni görünce arabadan inip beni tebrik etti. Bu durumun tüm kadınlara örnek olması gerektiğini söyledi” şeklinde konuştu.

Kadınların maddi özgürlüklerinin olması gerektiğini ve bunun kendisi tarafından başarıldığını söyleyen İlçi, “Ben sadece bir örneğim, benim gibi birçok kadın var. Onlara söyleyeceğim şudur: Kendilerine inansınlar, hiç kimseye ezdirmesinler. ‘Erkek işidir yapılmaz’ demesinler, çalışsınlar” dedi.

İstasyonda yakıt alan bir kadın müşteri ise “Bu kadın arkadaşımızın çalışması örnek teşkil ediyor. Bu kadınların ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Ben kendisini tebrik ediyorum. Bu azmin tüm kadınlarda olmasını istiyoruz. O zaman belki daha da güçlü olabiliriz” ifadelerini kullandı.

K24 / ORHAN KAYA

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan