Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfalı Sporcu Dart Şampiyonasında Üçüncü Oldu

Şanlıurfalı Sporcu Dart Şampiyonasında Üçüncü Oldu

(RUHA Haber AJANSI/RHA)-Şanlıurfa, Ahmet Yesevi Gençlik Merkezi Dart Sporcusu Süleyman Can Durmuş Minikler kategorisinde yarışarak Türkiye 3.sü oldu. Ankara’da yapılan Türkiye 1.Ayak Dart şampiyonasının Minikler kategorisinde üçüncü olup bronz madalya kazandı.

Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turnuvaları 1. Ayağı, 21-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Sergi ve Spor Salonu Dart Salonunda yapıldı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunun 2018-2019 yılı faaliyet programında yer alan Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turnuvaları 1. Ayağı, 21-23 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Sergi ve Spor Salonu Dart Salonunda yapıldı.

Şanlıurfa İlini temsilen katılan Ahmet Yesevi Gençlik Merkezi Dart kursundaki Sporcusu Süleyman Can Durmuş Minikler kategorisinde yarışarak Türkiye 3.sü oldu.
Konu ile İlgili olarak Ruha Haber Ajansına özel açıklamalarda bulunan antrenör İsmail Demir;” Sporcumuz başarı kelimesini Şanlıurfa’ya yakışır bir şekilde Türkiye 3.’lüğüne sığdırmayıp başarıdan başarıya tırmanarak kendi kategorisininin dışında yıldız ve gençler kategorisinde yarışmaya hak kazanarak büyük abileriyle de yarıştı. Hatta sezona başarılarla başlayarak adeta ” başardıklarım başaracaklarımın teminatıdır.” başarılarının devam edeceğini vurgulamıştır. Tabi ki buda bizleri mutlu etmiştir ve gerek bir Dart antrenörü gerekse bir dart aşığı olarak kendisini milli takım için gereken donanıma hazır hale getirip Şanlıurfa’mıza ve Türkiye’mize başta ahlakıyla daha sonra sporculuğuyla yakışır bir şekilde kazandırarak Milli Takımda Şanlıurfalı sporcularımızın sayısını arttıracağız inşallah. Ben inanıyorum ki Şanlıurfa halkı Dart Sporunu tanıdıkça sahiplenecek ve inanılmaz başarılara imza atacaktır.
Ayrıca bu başarıların gelmesine vesile olan Şanlıurfa Gençlik Spor İL Müdürlüğüne, Şanlıurfa TBBDF İL Temsilcisi Sayın Halil DURMUŞ bey’e ve bizlere desteklerini esirgemeyen tüm kurul ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunarız.”ifadelerini kullandı.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan