Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ekinci’den Yine Alkışlanacak Bir Hareket Daha

Ekinci’den Yine Alkışlanacak Bir Hareket Daha

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Bu yıl için kamu harcamalarıyla ilgili tasarruf tedbirleri alınmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine harekete geçen Eyyübiye Belediyesi, yeni yapılan hizmet binası için herhangi bir mefruşat malzemesinin alınmayacağı bildirildi. Yapılan bu uygulama, vatandaşlardan tam not aldı.

Kamu kurum ve kuruluşlarının giderlerinden tasarruf sağlanması, bürokratik işlemlerin azaltılması ve resmi taşıtların etkin kullanımına ilişkin genelge geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını da dikkate alan Eyyübiye Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ait araç sayısını düşüren Eyyübiye Belediyesi Başkan Mehmet Ekinci, yaptığı bu çalışmayla kamuoyundan büyük takdir görmüştü.

3 MİLYON TASARRUF SAĞLANACAK

Tasarruf konusunda oldukça hassas davranan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapımı devam eden yeni belediye hizmet binası için herhangi bir mefruşat malzeme alımının yapılmayacağını belirterek belediyenin 3 milyon lira tasarrufta bulunacağını ifade etti. Başkan Ekinci, yeni hizmet binasının mevcut eşyalarla doldurulacağını belirtti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan