Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Toz Bulutu Ceylanpınar’da Etkili Oldu Esnaf Kepenk Kapattı

Toz Bulutu Ceylanpınar’da Etkili Oldu Esnaf Kepenk Kapattı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlırfa’nın Ceylanpınar İlçesinde Suriye üzerinden gelen toz bulutları hayatı olumsuz etkiledi.Görüş mesafesinin düştüğü yerleşim merkezlerinde park halindeki araçların üzeri tozla kaplanırken, toz bulutu nedeniyle hava kızıla büründü.
Öğle saatlerinde etkili olan kum fırtınası, ilerleyen saatlere doğru yerini toz bulutuna bıraktı. Toz bulutunun büyük ölçüde etkisini gösterdiği Ceylanpınar ilçe merkezinde görüş mesafesinin düşmesiyle birlikte araçlar ve araç sürücüleri kazalara neden olmamak için hız limitlerini düşürüp, araç farlarını yakarak yollarına devam ettiği görüldü. Toz bulutunun etkisi ile ilçe merkezinde bazı vatandaşlar çareyi evlerine kapanmakta buldu. Park halindeki araçların üzeri tozla kaplanırken, ilçe esnafı ise kepenk kapatmak zorunda kaldı.
İlçe esnafı Muhammed Burak Uçkun, ”Sabah iş yerini açtık öğlene kadar bir şey yoktu. Öğleden sonra toz dumanları gelmeye başladı mecburiyetten kapatmak zorunda kaldık. Memlekette hiç kimse kalmadı bu vakitlerde. O yüzden esnaf arkadaşlarla birlikte kapattık dükkanlarımızı”ifadelerinde bulundu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan