Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Başkan Eyyüpoğlu, Muhtarlar Gününü Kutladı

Başkan Eyyüpoğlu, Muhtarlar Gününü Kutladı

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Muhtarlar günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Eyyüpoğlu mesajında; ‘toplumun en küçük yerel hizmet birimi temsilcisi, demokrasinin çekirdeği ve sorunların tespiti ve çözümünde başlangıç notası olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlu olsun’ dedi.
Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajla Muhtarların gününü kutladı. Başkan Ahmet Eyyüpoğlu mesajında şu sözlere yer verdi; “Köy ve mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız ile devlet arasındaki köprü görevini yürüten muhtarlarımıza yürüttükleri bu kutsal görevde başarılar dilerken, Muhtarlar Gününü canı gönülden kutlarım. Bu anlamda toplumun en küçük yerel hizmet birimi temsilcisi, demokrasinin çekirdeği olan muhtarlarımızın bizleri en iyi şekilde temsil ettiklerinden hiçbir kuşkumuz bulunmamaktadır. Sadece devletle olan iletişim için değil aynı zamanda bir kanaat önderi olma anlamında da muhtarlık makamı toplumun bir biri ile olan güveninin, birlik ve beraberliğin teminatıdır. Bu düşünceler ile Muhtarlar Günü kutlu olsun diyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan