Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Akabe TOKİ Kreşine Kavuştu

Akabe TOKİ Kreşine Kavuştu

Akabe TOKİ bölgesinde birçok memur ailesinin yaşadığı mağduriyet uzman ve deneyimli kadrosu ile yeni hizmete giren Gülücük Kreş ve Gündüz Bakımevi ile sona erdi. Açılışını Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin gerçekleştirdiği kreş ile bölgede önemli bir sorun giderildi.
 
Akabe TOKİ’de kreş ve gündüz bakım evinin bulunmayışı uzun süredir memur aileleri için bir mağduriyete dönüşmüştü. Önceki gün bölgede açılışı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin tarafından gerçekleştirilen Gülücük Kreş ve Gündüz Bakımevi ile bölgede önemli bir sorun giderildi. Çocuk gelişimi bölümlerinden mezun uzman ve deneyimli kadrosu ile hizmete başlayan Gülücük Kreş ve Gündüz Bakımevi, müstakil ve geniş bahçesi ile dikkat çekiyor.
Geniş çim ve toprak bahçesi ile çocukların daha güzel ve doğa ile iç içe bir mekanda vakit geçirmeleri sağlanırken, eğitsel faaliyetler ile çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerinin daha iyi olması amaçlanıyor.
 
Gülücük Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdiresi Yıldız Kaçmaz, yeni hizmete açılan kreşleri ile hem bölgede önemli bir eksikliğin giderildiğini hem de eğitime önemli bir katkı olacağını söyledi.
Kaçmaz, ‘Akabe TOKİ bölgesi eski bir yerleşim yeri ancak bugüne kadar yer sıkıntısının olmasından dolayı kreş hizmeti sunulamadı. Şuandaki müsait binanın gerekli şartlara uygun hale getirilmesi ile tüm şartlar Aile Sosyal Politikalar Bakanlığının talimatlarına uygun olarak Gülücük Kreş ve Gündüz Bakımevimizi hizmete açtık. Kreşimiz özellikle geniş çim ve toprak bahçesi, oyun alanı ile güzel bir hizmet verecek. Bunun yanında uzman ve tecrübeli kadromuz ile çocuklarımıza bilimsel eğitsel faaliyetler sunulacak. Bu anlamda birlikte güzel işler başarabilmek için tüm velileri kreşimize davet ediyoruz.
Ayrıca önceki gün gerçekleştirdiğimiz kreşimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan başta Eyyübiye Belediye Başkanı sayın Mehmet Ekinci’ye, Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam’a, tüm dostlarımıza ve velililerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.’ Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan