Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Biri Bu Küçük Kızın Feryadını Duysun!

Biri Bu Küçük Kızın Feryadını Duysun!

 

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde küçükken geçirdiği tansiyon hastalığı yüzünden sağ gözünü kaybetme aşamasına gelen küçük Büşra’nın ailesine kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yürek burkan bir olay yaşandı. Henüz 9 aylıkken tansiyon hastası olan Büşra Malkaş’ın ailesi çaresiz ve kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

YAPILAN AMELİYATLAR DURUMUNU DAHA DA AĞIRLAŞTIRDI

Henüz 9 aylıkken tansiyon hastası olan Büşra Malkaş’ın hastalığı daha sonra gözüne vurdu. Ailesi de büyün varını yoğunu ortaya koyarak küçük Büşra’yı tedavi etmek istedi. Ancak yapılan tüm müdahaleler ve ameliyatlardan sonra küçük Büşra’nın gözü görmeme noktasına kadar geldi. Küçük Büşra’nın gözü ise şu ancak çok küçük ölçüde ışığı ayıt edebiliyor.

Küçük Büşra’nın özel bir hastane de geçireceği ameliyattan sonra iyi olacak. Ancak aile bütün parasını daha önceki ameliyatlarda kullandığı için kendilerine uzanacak yardı  elini bekliyor. Ailenin tek geliri ise babanın ara sıra bulduğu işler…Acılı anne Fahriye Malkaş ise hayırseverlerden yardım bekliyor.

“BEN KIZIMA BAKTIKÇA İÇİM ERİYOR”

Anne Fahriye Malkaş, kızının durumu her geçen gün üzüldüğünü ifade ederek, “Kızım küçükken geçirdiği tansiyon hastalığı daha sonra gözüne vurdu. Birkaç yere bizi yönlendirdiler. Birkaç ameliyat geçirdi ama her geçen gün kötüye gitti. Bu ameliyatlar içi elimizde olan 60 bin TL’yi de harcadık. Herkesin yavrusu ve çocuğu var. Ben kızıma baktıkça içim eriyor. Son bir ameliyat olması gerekiyor. O ameliyattan sonra iyi olacağı söyleniyor. Eşim de beden işçisi iş bulunca çalışıyor, olmayınca oturuyor. Herkes elini vicdanına koysun. Hayırseverlerden bir yardım bekliyorum” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan