Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Küçük Büşra’ya Ceylanpınar Kaymakamı Keklik Sahip Çıktı

Küçük Büşra’ya Ceylanpınar Kaymakamı Keklik Sahip Çıktı

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde göz tansiyonu teşhisi konulan ve sağ gözünde görme kaybı olan 14 aylık Ecem Büşra Malkaç’a ilçe Kaymakamı Mehmet Keklik sahip çıktı.

Ceylanpınar ilçe kaymakamı Mehmet Keklik ve eşi Zehra Keklik ile birlikte Mevlana mahallesindeki Malkaç ailesini evinde ziyaret ederek 14 aylık Ecem Büşra Malkaç hakkında bilgi aldı. Ailenin sorunlarını dinleyen ilçe kaymakamı Mehmet Keklik konuyla ilgili çalışma başlattı.

Ceylanpınar ilçe kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre ”İlçemiz Mevlana Mahallesinde oturan Ömer- Fahriye Malkaş çiftinin, göz tansiyonu hastalığı nedeniyle sağ gözünde görme kaybı olan 14 aylık kızları Ecem Büşra’nın sağlığına kavuşması için Kaymakamlığımızca her türlü yardımın yapılacağını doktoruyla irtibata geçilip, ameliyatı için ne gerekiyorsa yapılacağını, dileğimiz Büşra kızımızın bir an önce sağlığına kavuşması olduğunu belirten Kaymakamımız Sayın Mehmet Keklik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürüne verdiği talimat ile aileye gıda, yakacak ve Çocuklara giyim yardımı yapıldı”denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan