Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül’e “Algı” Operasyonu Mu?

Beyazgül’e “Algı” Operasyonu Mu?

(Ruha Haber Ajansı – RHA) 31 Mart yerel seçimleri öncesi Şanlıurfa’da aday adayları vitrine boy göstermeye başladı. Aday adayları sosyal medya ve bazı medya kuruluşları üzerinden görücüye çıktı.

Aday adayları çalışmalarını sürdürürken Şanlıurfa’da bazı medya kuruluşları olumsuz algı oluşturmak için aday olacağı iddiası üzerinden bazı isimleri hedef göstermeye çalışıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi adaylığı için kulislerde birçok isim konuşulurken, son günlerde AK Parti Şanlıurfa eski il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile ilgili henüz resmi açıklama yapılmamışken aday profili olarak gösterilerek olumsuz algı oluşturulmaya çalışıldığı belirtiliyor.

Büyükşehir Belediyesine yakınlığı ile bilinen bazı basın kuruluşları Zeynel Abidin Beyazgül’ü Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik’in ismi üzerinden topa tuttu.

Çelik’in adayı olarak lanse edilmeye çalışılan Beyazgül’ün Büyükşehir Belediyesi için aday olacağı konuşulmaya başlanmasının ardından bu tip haberlerin çıkması ise dikkat çekti.

Beyazgül için oraya atılan iddialar ise AK Parti tarafından il başkanlığından istifa ettirilip vekillik için aday olarak gösterilmemesi, il başkanlığı döneminde görevinde pasif olduğu ileri sürülüyor.

Gerekçeler bu şekilde sıralanırken, Beyazgül’ün eski Bakan Çelik’ten destek istediği de ileri sürüldü.

Bu şekilde bir algı oluşturulması kimin veya kimlerin işine yaranacağı bilinmezken, bu tip algıların oluşmasını isteyenlerin daha önce Zeynel Abidin Beyazgül ile çokça samimi pozlar vermiş olması düşündürdü.

Öte yandan Beyazgül’ü Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik’in ismi üzerinden eleştirenlerin Çelik’in Urfa’ya büyük hizmetler yaptığını savunanların arasında yer alıyor.

Şanlıurfa’dan Çelik’e destek için Bursa’ya giden basın mensuplarının şimdilerde böyle bir algı oluşturmak istemeleri de “Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu” deyimini akıllara getirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan