Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bütün Ev Yandı Ama Bayrağa Bir Şey Olmadı

Bütün Ev Yandı Ama Bayrağa Bir Şey Olmadı

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde elektrik kontağından çıkan yangında Ali Ezgi’nin evi tamamen yandı. Ali Ezgi’nin oturma odasında bulunan Tük Bayrağı ise yangında zarar görmedi.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde Ali Ezgi’ye ait olan evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi. Meydana gelen yangınla beraber evde 20 bin liraya kadar hasar meydana geldi.

Yangın bugün sabah saat 06.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi, Şehit Fethi Sekin Caddesi üzerinde bulunan Ali Ezgi’ye ait tek katlı evde çıktı. Elektrik kontağının alev almasıyla başladığı öne sürülen yangın, kısa sürede tüm evi sardı.

 

KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangın başladığı sırada evde uyuyan aile bireyleri kendilerini dışarı attı. İtfaiyenin hızlı müdahale aracı ve yangın söndürme kamyonuyla olay yerine gelen ekipler, alevlere müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü. Eşyalarla birlikte ev kullanılamaz hale geldi.

ÇERÇEVESİ YANDI KENDİSİNE BİR ŞEY OLMADI

Yangın sonrası eve giren mahalle sakinleri oturma odasında sadece çerçevesi yanmış Türk Bayrağı’nı buldu. Ev sahibi Ali Ezgi, “Evimizde çıkan yangına rağmen evdeki Türk Bayrağı’nın yanmaması bizi sevindirdi. Bayrağımız bizim başımızın tacıdır. Ancak diğer tüm eşyalarımız yandı” dedi.

 

“HER ŞEY BİTMİŞ, TÜM EŞYALARIMIZ YANMIŞ”

Yangın sırasında çocuklarıyla birlikte dışarıya kendisini zor attığını ifade eden Ali Ezgi, “Sabah 06.00 sıralarında yoğun dumanla birlikte yangın olduğunu anladık. Hemen kendimizi dışarıya attık. Komşularla beraber imkanlarımızla yangına müdahale etmeye çalıştık. Daha sonra itfaiye gelince yangını söndürdü. Ancak her şey bitmiş. Tüm eşyalarımız yanmış” diye konuştu.

 

“YARDIM BEKLİYORUZ”

Evin sahibi Ali Ezgi evi güçlükle inşa ettiğini belirterek yardım severlere seslendi. Mahalle sakinlerinin elinden gelen yardımı yapacağını kaydeden Ezgi, hayırseverlerinde çifte sahip çıkmasını istedi. Ezgi, “5 çocuğum var ve hepimiz emekli maaşıyla idare ediyoruz. Bir oğlum askerde bir kaç gün sonra bir oğlum daha askere gidecek. Evimiz tamamen yandı. Yetkililerden yardım bekliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan