Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ölüme Davetiye Çıkaran Köprü Yapılmayı Bekliyor

Ölüme Davetiye Çıkaran Köprü Yapılmayı Bekliyor

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Eser-İncirli Mahallelerinin yolu, ilkel dönemleri andırıyor. Yıllardır yapılması için dilekçeler verilen yol, artık ölüme davetiye çıkarıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin hizmet alanındaki köy yollarının büyük bir kısmı yapılırken, daha önce çok kez söz verilen Eser-İncirli yolu hala yapılmadı. Yol asfaltının söküldüğü ve eski dönem yolları andıran yolun köprüsünün ortasına da büyük bir delik açıldı. Köprü demirlerinin dışarıdan görüldüğü köprü, aylar öncesinde yapılacaktı ancak henüz bir gelişme olmadı. Büyükşehir Belediyesi tarafından alternatif bir yol da açıldı ancak yağışların düşmesiyle birlikte o yol da bozuldu.

Bir dönem kapatılan yol, köylüler tarafından tekrar açılmak zorunda kaldı. Vatandaşlar, bir an önce yolun yapılmasını bekliyor. Bahsi geçen köprüde bugüne kadar defalarca araç lastikleri patladı, kaza riski atlatıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan