Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Toplu Taşıma Sorunu Ne Zaman Bitecek?

Toplu Taşıma Sorunu Ne Zaman Bitecek?

Şanlıurfa’da yıllardan beri süregelen toplu taşıma sıkıntısı devam ediyor. Bazı bölgelerde otobüs seferleri sık olurken, bazı bölgelerin otobüsleri ise uzun aralıklarla kalkıyor. Bu durumda araçlarda büyük yoğunluk yaşıyor ve vatandaşlar bu duruma tepki gösteriyor.
Şanlıurfa merkez Karaköprü ile Eyyübiye ilçelerine otobüsler farklı gidiyor. Karaköprü’ye kısa aralıklarla otobüs giderken, Eyyübiye ilçesine daha uzun aralıklarla otobüs gidiyor. Hal böyle olunca Eyyübiyeliler otobüse sıkışarak binmek zorunda kalıyor. Bu durumu defalarca Büyükşehir Belediyesine şikayet ettiklerini belirten vatandaşlar, çözüm bulamadıklarını ifade ederek, bu durumun artık sona ermesini istiyor. Balık istifi gibi yolculuk yapan vatandaşlar, zaman zaman yer sorunu nedeniyle tartışırken, otobüs şoförü de bu tartışmalara maruz kalıyor. Mevcut toplu taşıma aracı sorununa ne zaman çözüm bulunacak? Vatandaş bu sorunun cevabını arıyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan