Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karayolları’ndan Ceylanpınar’a Tuzak!

Karayolları’ndan Ceylanpınar’a Tuzak!

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ilçenin girişine yaptığı kavşak sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bir dağ görüntüsü veren kavşaklardan geçmek tehlikeli oluyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ceylanpınar’ın girişinde bulunan dörtlü kavşak adeta ölüme davetiye çıkarıyor. Öyle ki geçtiğimiz aylarda yapılan kavşaktan geçen sürücüler zor anlar yaşıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ceylanpınar’ın girişinde bulunan dörtlü kavşak herhangi bir zemin sıfırlama işlemi yapmadan tepe alana yapıldığından sürücüler kavşaktan geçerken birkaç metre ötesini göremiyor. Hal böyle olunca sürücüler kavşaktan geçmeye korkar oldu. Her gün yüzlerce aracın kullandığı Ceylanpınar’ı Şanlıurfa, Viranşehir ve Kızıltepe’ye bağlayan kavşakta Karayolları’nın gelişigüzel yaptığı kavşaktan geçmek korkulara neden olmaya başladı. Öyle ki kavşakta görüş mesafesi bulunmuyor. Ancak karayolları standartlarına göre ise görüş ve ışık mesafesinin 350 metre olması gerekiyor.

Bazı araçların özellikle ambulans, polis aracı ve itfaiye gibi araçların hızlı hareket etmesini engelleyen kavşağı kullanan sürücüler, bu kavşakta önlem alınması gerektiğini belirtirken, yolun bir an önce tekrar düzenlenmesi ve ulaşımın daha rahat sağlanması konusunda ilgililere seslendiler.

Öte yandan Ceylanpınar Belediyesi yetkilileri durumu defalarca Karayolları Genel Müdürlüğü’ne iletse de kimse oralı olmadı. Adeta Karayolları Genel Müdürlüğü belediyeden gelen şikayetlere kulaklarını kapadı. Bunun yanında kış ayına girilmesiyle beraber ve yağışların da etkisini göstermesiyle kavşak adeta köstebek yuvasına dönüşüyor.

“KARAYOLLARI ADETA CEYLANPINARLILARA TUZAK KURDU”

Kavşaktan geçmekte oldukça zorlanan sürücüler, Karayolları Genel Müdürlüğü’ne seslendiler. Sürücüler, “Birkaç ay önce burada ilçe girişinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından dörtlü kavşak yapıldı. Kavşağı her gün yüzlerce araç kullanıyor. Ancak kavşak demeye bin şahit gerekir. Çünkü kavşak değil bildiğiniz köstebek yuvası gibi duruyor. Karayolları kavşağı yaparken zemin sıfırlaması yapmadı için kavşak tümsekleriyle duruyor. Yoldan geçerken korkuyla gidiyoruz. İnsan bırakın birkaç metreyi önünü bile göremiyor.Özellikle ambulans ve itfaiyeler burayı nasıl kullanıyor? Karayolları adeta Ceylanpınarlılara tuzak kurdu” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan