Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Coşkun: Öyle Bir Talebim Olmadı

Coşkun: Öyle Bir Talebim Olmadı

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Geçtiğimiz günlerde bazı STK başkanları tarafından organize edilen toplantının detaylarını Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Ruha Haber Ajansı’na anlattı.

‘BU TÜR TOPLANTILARA KİM ÇAĞIRIRSA GİDERİZ’

Amaçlarının Urfa’nın gelişime katkı sağlamak olduğunu belirten Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun,”O toplantıya belediye işleriyle ilgili biz de Memur-Sen ailesi olarak fikrimizi orada beyan ettik. Buradaki amacımız birilerini övmek ve yermek değil; gerçekten Urfa halkı için Urfa’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olarak bizim de orada ifade edebileceğimiz birtakım fikir ve önerilerimiz için o toplantıya katıldım.

MAĞDURİYETLERİ İFADE ETTİK

Bu tür toplantılarda kim bizi çağırırsa Memur-Sen il Başkanı olarak o davete gideriz. Orada düşüncelerimizi ifade ederiz. Bizim katılma amacımız Çevik Kuvvet Projesindeki kavşak ile ilgili çalışmalar, İpekyol’daki yol genişletme çalışmaları, köprülü kavşaklarla ilgili sorunların masaya yatırılması için birinci ağızdan ifade etmek. Mağduriyetlerin oluştuğunu ifade ettim. Bizim amacımız yaşanabilir bir Urfa’yı oluşturmak. Sivil toplum kuruluşu olarak bu tür hizmetlere her zaman destek vereceğimizi ifade etmek istiyorum.”diye konuştu.

YENİDEN ADAY OLMASI NOKTASINDA TALEBİNİZ OLDU MU?

Gerçek manada Şanlıurfa’ya hizmet eden kişilerin hakkının yenmemesi gerektiğini ifade eden Coşkun, şöyle konuştu:”Ben kendi adıma o konuya hiç girmedim. Gerçekten de bir emek, çaba harcayanları da bir Urfalı olarak destek vermemiz gerekiyor. Kendi insanlarımızın kıymetini bilmiyoruz. Nihat Çiftçi adına söylemiyorum genel anlamda. Emek harcayan, bir taş üzerine bir taş koyan kişilere de sahip çıkmamız gerekiyor. Elimizi vicdanımıza koyacağız. Gereğini de yapacağız.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan