Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ömer Dodanlı yazdı: Kısadan hisse

Ömer Dodanlı yazdı: Kısadan hisse

Değerli okuyucularmız yen bir yazı ile tekrardan sizlerleyim… Öncelikle bize verdiğiniz özgüven ve desteklerden ötürü sizlere çok teşekkür ediyoruz.
Bizler Urfa’da internet haberciliğinde sizleri her türlü haberden haberdar etmek için geceli gündüzlü çalışmaya devam ediyoruz.

Bunu siz değerli takipçilerimizde biliyor.
Ancak “ ağacın kurdu ağaçtan” sözü çok yerinde bir söz. Son günlerde gazeteci camiasından bizlere yoğun bir saldırı söz konusu “meyve veren ağaç taşlanır” sözü ise burda çok anlam kazanıyor.

Bazı gazeteci arkadaşlar bizleri eleştirme yolunu seçmiş bizler bundan gocunmuyoruz. Eleştiri her zaman iyidir. Eleştirilmedin mi yanlış yapatığını göremezsin, bunu gazetecilik yapan herkes bilir, ancak bizi eleştirenlerin bunu bildiğini pek sanmıyorum. Niye diyecek olursanız çünkü onların eleştiriye kapıları kapalı da o yüzden.
Aslında bu yazımda bu tip sıkıcı konulara yer vermek istemezdim. Ancak bazı durumlar bizleri yazı yazmak zorunda bırakıyor. Sözüm ona bazı gazeteciler internet medya haberciliğini eleştiriyor. Bunu burda bizden daha iyi yapan olmadığına kanaat getirdiğimiz için üstümüze almazsak hata ederiz. O yüzden bu arkadaşlara şunu söylüyorum. Bizler işimizi yapıyoruz. Bireysel olarak kimse ile sorunumuz yok daha öncede bunu dile getirmiştik. Ancak gelinen noktaya baktığmızda bunu arkadaşlar idrak edemiyor. Bizler bireysele girmedik hiçbir zaman.Hele hele gazeteci camiasına hiç birşey karalamadık.
Ancak bir şeylerin yazılma zamanı geldiğini düşünüyorum. Bakın değerli arkadaşlar, bize saldırı yapan ve saldırı hazırlığında bulunan (Sözüm Ona didilim varmadı söylim anladınız ne demek istediğimi) zatlar.
Bizler şu an hiçbir kurumdan örtülü ödenekten para almıyoruz. Tüm kurumlara gidin sorun. Varsa bir anlaşma o da tanıtım ve abonelik üzerinedir. Bunu yapamıyorsanız o sizlerin ayıbıdır. Ama sizlerden bazılarının belediyelerde akıl hocalığı (sözde) üzerinden para aldığınız eşinizi kızınızı oğlunuzu işe almalar ve daha bir çok duruma bulaştığınız ileri sürülüyor. Bence sizler önce bu iddiaları çürütmeye bakın. Bunu unutmayın ki devlet kurumları hiç kimsenin babasının arka bahçesi değil. O yüzden böyle rahat at koşturmak kolay.
Birde sizlere şunu söylüyoruz. Seçim döneminde sözüm ona ve sosyal medya üzerinden ahkam kesip küfürlü konuşan ve olayı arkadaşına havale eden zat. Sen değil miydin AK Parti’nin kapısında oğlunun birlikte sabahtan akşama kadar aday adaylarının peşinde koşturan onlardan beş kuruş almak için her yolu mübah gören, Şimdi ne değişti de sen aday adaylarını uyarıyorsun yoksa sana artık para mı vermiyorlar?… Daha söylenecek çok sey var seninle ilgili ama bırak şimdilik bunlar yeterli.

Son olarak şunu da söylemeden geçemeyeceğim bizler işimizi yapmaya devam edeceğiz. Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. Hiç biriniz bize para havadan geliyor diyemezsiniz TV’ler Gazeteler seçim sürecinde para kazanıyor. Diğer türlü ya ilan gelirine ya da TV’ler için bir iki reklam ve belediye aboneliği ötesini geçmiyor. Bu yüzden seçim dönemi hem ulusal hemde yerel için gelir kapısı oladuğunu inkar edebilirmisiniz. Bu gerekçeler üzerinden bazılarını hedef almanız sizi çelişkiye sürüklüyor. O yüzden sizlerle adaya adaylarını fıldır fıldır ararken Urfa’da her özel haberi gündem olan internet habercileri de seçim döneminde sizlerin ağzına bakacağını beklemiyorsunuz herhalde.
Sözlerimi burda sonlandırıyorum lütfen hereks işine baksın…
Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle HOŞÇAKALIN…

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan