Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Siverek Belediyesi’nde Neler Oluyor?

Siverek Belediyesi’nde Neler Oluyor?

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – Sayıştay’ın 2017 Belediyeler Raporu açıklandı. Açıklanan raporda Siverek Belediyesi ile ilgili dikkat çeken bilgiler yer aldı.

Sayıştay’ın 2017 Belediyeler Raporu açıklandı. Siverek Belediyesi’nde yapılan incelemeler sonucunda Sayıştay tarafından oluşturulan 51 sayfalık raporda dikkat çeken bilgiler yer aldı. Öyle ki raporda, süresi sona eren yapı ruhsatlarının hükümsüz hale getirilmemesi ve yapı kullanma izni belgesi alınmadığı halde yapıların kullanılması, yapım işlerinde şantiye defteri ve tutanakların tutulmaması, yönetmeliğe aykırı olarak asansör boşluğu bırakılan binalar için yapı kullanma izni belgesi verilmesi gibi usulsüzlükler tespit edildi.

SİVEREK BELEDİYESİ İMARDA USULSÜZLÜK MÜ YAPIYOR?

Siverek Belediyesi ile ilgili incelenen Sayıştay Raporu’nda tek bir nokta yer aldı: İmar…Yapılan inceleme de “Siverek Belediyesi imarda usulsüzlük mü yapıyor?” sorularını akıllara getirdi. Öyle ki, raporda süresi sona eren yapı ruhsatlarının hükümsüz hale getirilmemesi ve yapı kullanma izni belgesi alınmadığı halde yapıların kullanılması, yapım işlerinde şantiye defteri ve tutanakların tutulmaması, yönetmeliğe aykırı olarak asansör boşluğu bırakılan binalar için yapı kullanma izni belgesi verilmesi usulsüzlükler tespit edildi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan