Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Mustafa Maral Bozova’dan Aday Adayı Oldu

Mustafa Maral Bozova’dan Aday Adayı Oldu

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Başarılı iş adamı Mustafa Maral, Bozova ilçesinden Ak Parti belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.  

Maral, başvuru dosyasını Bozova Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci’ye teslim etti. Lisans eğitimini Şanlıurfa’da tamamlayan Maral, iş ve siyasi hayatında adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor.

Maral, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,” Sevgili Dostlarım, çok değerli Bozovalı hemşerilerim…Doğduğum kente vefa borcumu ödemenin en iyi yolu olduğunu bildiğim için, Bozova Belediye Başkanlığı’na Aday adaylığımı başvurdum. İnsan gibi, şehirlerin hayatında da beş yılın heba edilemeyecek kadar önemli olduğunu bildiğim için, bu yola baş koydum. Her arkadaş sohbetinde söz Bozova’dan açılınca gözleri parlayan, hizmete talip becerikli ve yetenekli arkadaşlarım olduğu, onlara hizmet aşkını tamamlamak adına aday adayı oldum. Gelecekte keşke dememek için, kimi hizmetleri seyretmek değil; bütün hizmetlerin içinde olmak adına varım…Beş yıllığına kentimizin ve kendimizin kaderini tayin ederek bir karara varıyoruz. Bu karar aşamasında Bozova’yı yönetmeye talip birçok arkadaşım gibi bende talip oldum. Bozova’nın gençleri ve geleceği için. Bu sürecin kente katacağı çok şeyin var olduğunu bildiğim için. Havası, doğası, tarımı, suyu ve turizmi için bende aday adayıyım. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Bozova’ya hizmet etmeyi nasip etsin.” İfadelerine yer verdi.

MUSTAFA MARAL KİMDİR?

15-05-1971 Yılında Bozova’nın Yaylak Mahallesinde doğdu. İlk Orta Lise ve Üniversiteyi Şanlıurfa’da okudu. 1999 Yılında Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. 2000 Yılından itibaren Bozova İlçesinde, Zirai ilaç ve Toros Gübre bayiliği, Dizayn Grup Bünyesinde Damlama Sulama ve Tarımsal Sulama Güneydoğu Distribütörlüğü, aynı zamanda Şanlıurfa Merkezde Turizme katkı sunmak amacıyla Oduncu Et Mangal işletmeciliğini yapmaktadır.

48 Ziraat Mühendisinden oluşan GAP Tarımsal Kalkınma ve önder çiftçi derneği kurucu üyeliğini yaptı. Şanlıurfa Ziraat mühendisleri odası üyeliği devam etmektedir. Bozova ilçesine Önder çiftçi olarak ilk damla sulama projesini gerçekleştirdi. 2001 yılında Ak Parti Bozova kurucu üyeliği ile siyasi hayatı başladı. Halen aktif olarak siyasete devam etmektedir.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan