Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Soğuk Havalar Aktarların Işine Yaradı

Soğuk Havalar Aktarların Işine Yaradı

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Soğuk hava dalgasının tüm yurtta etkisini göstermeye başlaması ile birlikte vatandaşlar aktarların yolunu tutmaya başladı. Soğuklara karşı bitkisel ilaç alan vatandaşlar, hasta olmamak için gerekli tedbirlerini alıyor.

 Kış aylarında vatandaşlar, hasta olmamak için şifalı ot satan aktarlara koşuyor. Soğuk algınlığı, kanser, ödem, damak tıkanıklığı, yüksek tansiyon, bağırsak tembelliği, mide ve kadın hastalıklarına çare arayan vatandaşlar aktarlara başvuruyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve kilosu 5 ile 16 TL arasında değişen bitkiler büyük ilgi görüyor. Son günlerde artan gribal hastalıklardan dolayı da şifa bulanlar aktarları en çok tercih ettiği noktaların başında. Vatandaşlar,”Tıp ilaçlarından çok kış aylarında doğal, tabi olan aktarların sattığı şifalı otları tercih ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan