Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül Gerçeği Nedir?

Beyazgül Gerçeği Nedir?

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayları vitrine çıkmaya başladı. Urfalıların beklediği ama sessizliğini koruyan Zeynel Abidin Beyazgül sonunda aday adayı oldu.

Yürüttüğü Ak Parti İl Başkanlığı döneminde başarılı çalışmalara imza atan ve Urfalıların gönlünde taht kuran Zeynel Abidin Beyazgül 24 Haziran’da milletvekili aday adayı olabilmek için istifa etmişti. Ancak listede olmasına kesin gözüyle bakılan Beyazgül bir şok yaşarak listede kendisine yer bulamamıştı.

SONUNDA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Listede kendisine yer bulamayan Zeynel Abidin Beyazgül, adeta kabuğuna çekilmişti. Urfalılar adını sosyal medyada zikretse de kendisinden olumlu veya olumsuz bir adım gelmemişti. Ancak Urfalıların Büyükşehir Belediyesi ısrarla istediği Zeynel Abidin Beyazgül sessizliğini bozdu ve önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

BİLEREK Mİ LİSTEDE YER VERİLMEDİ?

Milletvekili listesinde olmamasından dolayı hem kendisi hem kent ahalisinin şok yaşadığı Beyazgül olayında akıllara farklı sorular gelmeye başladı. Öyle ki kentte bazı kişilerin sosyal medyada yaptıkları analizde Beyazgül’e bilerek listede yer verilmediğine ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bekletildiğini ifade etti.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan