Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa’da İlk Kez E-Temayül Yöntemi İle Aday Adaylarına Oy Kullanacak

Şanlıurfa’da İlk Kez E-Temayül Yöntemi İle Aday Adaylarına Oy Kullanacak

 

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Pazar günü yapılacak temayül yoklamasına kilitlenen AK Parti, ilk kez e-temayül yöntemi ile aday adaylarına oy kullanacak.

Belediye başkanlarını belirlemede büyük etkeni olacak olan temayül yoklamasını 18 Kasım Pazar günü gerçekleştirecek olan Ak Parti’de hazırlıklar sürüyor. İlk kez elektronik ortamda yapılacak. Temayül yoklaması, GAP ARENA’da saat 10:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Aday adaylarının temayül sırasında reklamlarını yapmaları yasak. Temayül yoklamasında, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile Ak Parti Genel Merkezinin belirlediği listede yere alanlar oy kullanacaklar. Partililer mevcut belediye başkanlarının hizmetlerinden memnun olup olmayacaklarını da oylayacaklar.

AK Parti’de 18 Kasım’da yapılacak teşkilat temayülü, periyodik olarak anket şirketlerinden gelen veriler, partinin seçim bölgelerinde yaptığı çalışmalar da eklenerek rapor halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm bu sonuçlar ışığında belediye başkan adaylarını belirleyecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan