Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Yıldız, Tarihi Gümrükhan’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yıldız, Tarihi Gümrükhan’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfalı vatandaşlar, siyasetçiler ve basın mensuplarıyla birlikte Şanlıurfa kahvaltı kültürünün vazgeçilmez ürünlerinden isot ekmek eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Başkan Yıldız gelen davetlilere kendi eliyle servis yaparken Şanlıurfa’nın önemli tarihi mekanlarından Gümrükhan’da siyasetten Şanlıurfa’nın sorunlarına birçok konu hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Yıldız Programa dahil olan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın dilek ve taleplerini dinledi.
Programa katılanlar arasında Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfalı gazeteciler ve temsilcileri, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlar ve çarşı esnafı katıldı.
Vatandaşlarla gece gündüz demeden her zaman iç içe olan Başkan Yıldız, “Bu sabah Şanlıurfalı siyasetçilerimizle, vatandaşlarımızla, basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte tarihi Gümrükhan’da Urfa kültürümüzde önemli yeri olan isot ekmek eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Şanlıurfa’nın sorunlarını değerli basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte istişare ettik. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın taleplerini dinledik. Şanlıurfa için hep daha iyisi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her kesimden vatandaşımızla buluşmaya gayret gösteriyoruz. Davetimizi kırmayıp icabet eden herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan