Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül’den Çiftçi’ye ziyaret

Beyazgül’den Çiftçi’ye ziyaret

AK Parti Şanlıurfa büyükşehir belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, mevcut başkan Nihat Çiftçi’yi belediyede ziyaret etti. Beyazgül, kardeşlik havası içerisinde seçim çalışmalarını yürüteceklerini söyledi.
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, mevcut belediye başkanı Nihat Çiftçi’yi ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Basının karşına çıkan ikili, birlik mesajı vererek, çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.
En çok merak edilen ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı konusunda da görüş belirten Beyazgül, tahmini olarak 14 Aralık’ta isimlerin açıklanacağını söyledi. İlçe adaylarının belirlenmesi noktasında kendi görüşüne de başvurulduğunu ancak nihai kararın genel merkez tarafından verileceğini ifade eden Beyazgül, 14 Aralık sonrasında adayların belirlenmesiyle birlikte seçim atmosferinin hızlanacağını kaydetti

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan