Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Doğalgaz olmayan yerlerde soba yok satıyor

Doğalgaz olmayan yerlerde soba yok satıyor

Şanlıurfa’da kış aylarının gelmesiyle birlikte soba satışlarında artış yaşandı. Sobalar, daha çok kırsal kesim ile doğalgaz kullanımının olmadığı Eyyübiye bölgesine satılıyor.
Kış aylarının gelmesiyle birlikte soğuk hava ve yağışlar da etkisini iyiden iyiye hissettirdi. Hal böyle olunca, oduncular pazarındaki yoğunluk soba satış noktalarında da yaşanıyor. Soba satıcıları, bu yıl havaların soba satışına elverişli olduğunu belirterek, satışların beklendiği gibi olduğunu söyledi. Eyyübiye bölgesi ve kırsal mahallelerde doğalgaz kullanımının olmadığını dile getiren soba satıcıları, daha çok bu bölgelerin sobaya rağbet ettiğini ifade etti.
Soba fiyatlarında da fazla bir artış olmadığını söyleyen satıcılar, kentte yapılan sobaların daha cazip fiyatlarla satıldığını, şehir dışından gelen sobaların biraz daha pahalı olduğuna dikkat çekti.
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan