Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Muhalefette İnce Hesaplar…

Muhalefette İnce Hesaplar…

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Zeynel Abidin Beyazgül’ü aday gösterirken Şimdi de gözler,Karaköprü,Haliliye ve Eyyübiye ilçe adaylarının açıklanması bekleniyor.

AK Parti 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için aday adaylık başvuruları alıp atağa geçerken, Şanlıurfa anlamında muhalefet sessizliğini koruyor. İttifak yapacağı da öngörülen muhalefet, AK Parti’ye göre mi adayını belirleyecek?

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Zeynel Abidin Beyazgül açıklanırken,Şanlıurfa’daki muhalefet partileri de ince hesaplar yapmaya başladı.

Şu anda kadar çatı adayı olarak sadece Sabahattin Cevheri’nin adaylığının öne çıkması gündemini korurken muhalefet partileri Ak Parti’nin ilçelerdeki adaylarının belli olmasına odaklarken muhalefet partilerinin Ak Parti ilçe adayları ve Ak Parti’nin atacağı adımları dikkatle takip ederken,çatı adayının kesinleşmesinin ardından ilçe adaylarını da belirlemede ince eleyip sık dokuyorlar.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan