Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Tabip odasından şiddete karşı tepki geldi

Tabip odasından şiddete karşı tepki geldi

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa Tabip Odası, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Dahiliye Uzmanı Ebru Kılıç Güneş’in önceki gün bir hastası tarafından darbedilmesine yönelik basın açıklaması yapıldı.

Tabip Odasından yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:”Daha önceki dönemlerde de sunduğumuz gibi Ceza Muhakemeleri Kanunu’na, tutuklanmanın ertelenmemesi ve diğer kamu görevlilerine yapılan şiddete karşı verilen cezaların sağlık çalışanlarına yapılan şiddette de uygulanmasının eklenmesini talep ediyoruz. Bütün sağlık çalışanlarına ve kamuoyuna buradan çağrı yapıyoruz. Sağlıkta şiddete karşı hep beraber tepkimizi ortaya koymaya davet ediyoruz. Caydırıcı sağlıkta şiddet yasası talebimizi buradan tekrarlıyor ve takipçisi olacağımızı yetkili organlara bildiriyoruz. Artık yeter, hayati olan sağlık hizmetlerini sürdürebilmek için hayatımızdan oluyoruz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan