Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Futbolda Şanlıurfa Spor Lisesi Şampiyon

Futbolda Şanlıurfa Spor Lisesi Şampiyon

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Şanlıurfa’da düzenlenen Liseler arası futbol il birinciliğinde Şanlıurfa Spor Lisesi şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2018-2019 yılı eğitim ve öğretim yılı okul sporları Liseler arası futbol il birinciliği Şanlıurfa GAP Arena sentetik sahada final maçında Şanlıurfa Spor Lisesi, Viranşehir Anadolu Lisesi’ni 4-2 yenerek şampiyon oldu.Spor Lisesi öğrencileri maçın bitiş düdüğüyle büyük sevinç yaşadı. Futbolcular antrenörleri ve hocaları ile birlikte şampiyonluk kupasını havaya kaldırarak sevinçlerini paylaştı.
Turnuvada Şampiyon olan Spor Lisesi ve ikinci olan Viranşehir Anadolu lisesi sporcularına ve hocalarına ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili İbrahim Alp tarafından verildi. İbrahim Alp, Şanlıurfa’yı temsil edecek olan Spor Lisesi’ne bölge finallerinde başarı diledi.

Spor Lisesi Gaziantep veya Siirt’te Ocak ayında yapılacak olan bölge finallerinde Şanlıurfa’yı temsil edecek.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan