Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Suriye sınrındaki Rasulayn’da neler oluyor

Suriye sınrındaki Rasulayn’da neler oluyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan Rasulayn bölgesindeki teröristler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın operasyon açıklamasından sonra korkuya kapıldı. Teröristler Rasulayn ilçesinde dört bir yanını brandalarla kapatmaya başladı.

Türkiye sınır hattındaki terör unsurlarını temizlemek için operasyon yapacak. Yakın zamanda yapılması planlanan operasyondan sonra PKK/PYD/YPG’li teröristler korkuya kapılmaya başladı. Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan  Rasulayn ilçesinde bulunan teröristler kentin dört bir yanını brandalarla kaplamaya başladı.

Daha önce tüneller kazmaya başlayan teröristler bu sefer de karşıdan görünmemesi adına sokak başlarını brandayla kapatarak, brandaları da toprakla destekledi. Öte yandan teröristlerin sokak başlarına kurduğu tuzakların karşıdan görünmemesi için böyle bir yola başvurdukları tahmin ediliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan