Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Anketler kimin başının altından çıkıyor?

Anketler kimin başının altından çıkıyor?

Ruha Haber Ajansı RHA- İlçe adaylarının açıklanmasına az bir süre kala, bazı aday adayları vatandaşı telefonla arayarak anket yaptırıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bu anketlere itibar edilmemesi konusunda uyardı.

Anket yaptıranları tespit etmeye çalıştıklarını ve bunlar hakkında yasal işlem başlatılacağını belirten Dağ, AK Parti genel merkezi tarafından herhangi bir anket çalışmasının olmadığını kaydetti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün değiştirileceği iddiasının ortaya atılmasının ardından açıklama yapan Dağ, adaylarını belirledikleri yerlerde herhangi bir anket çalışmasının söz konusu olmadığını söyledi. Şanlıurfa’da da bazı ilçe aday adayları vatandaşları telefonla aratarak, genel merkezden arıyormuş havası vererek, kendisinin aday gösterileceğini inandırmaya çalışıyor. Genel Başkan Yardımcısı Dağ, bunu yapan kişilerin tespit edilerek yasal işlem başlatılacağını belirtti.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan