Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şutso’da ‘Mesleki Yeterlilik Belegesi’Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Şutso’da ‘Mesleki Yeterlilik Belegesi’Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Sürekli Eğitim Merkezi tarafından “Mesleki Yeterlilik Belgesi” Genel Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecek.

11 Kasım 2018 tarihli ve 30592 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Mesleki Yeterlilik Belgesi” Zorunluluğu Getirilen Mesleklere İlişkin Tebliğ ile MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu getirilen meslek sayısının 81’den 117’ye çıkarılmasıyla kapsamı genişleyen “Mesleki Yeterlilik Belgesi” ile ilgili tüm detaylar, bu toplantıda katılımcılara aktarılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda, Mesleki Yeterlilik Kurumu Sınav ve Belgelendirme Daire Başkanı Mehmet Ordukaya ve TOBB – MEYBEM Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban Mesleki Yeterlilik Belgesi’nin tüm detaylarını katılımcılarla paylaşacak.

ŞUTSO Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonu’nda 10 Ocak Perşembe Günü Saat 14:00’da gerçekleştirilecek toplantıya katılımın yoğun olması bekleniyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan