Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / “Yeniden Mehmet Ekinci” TT oldu
EYYÜBİYE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET EKİNCİ (İHA/ŞANLIURFA-İHA)

“Yeniden Mehmet Ekinci” TT oldu

(Ruha Haber Ajansı RHA)- AK Parti Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da TT (Trending Topic) oldu.

Belediye Başkanı Ekinci Twitter’da açılan “Yeniden Mehmet Ekinci” hashtagi ile Twitter’da Türkiye gündeminin ikinci sırasında yer alarak TT (Trending Topic) oldu.

AK Parti’de ilçede aday toplantısının ertelenmesinin ardından basına sızan yeni aday listesinde yer almayan Başkan Ekinci ilçe halkı tarafından yalnız bırakılmadı. Sosyal medyada açılan hashtag üzerinden Ekinci’ye destek yağdı. Twitter’da Türkiye’nin gündemine oturan Ekinci ilçe halkının mevcut başkanın tekrar aday gösterilmesi için binlerce yorum ve paylaşım yaptı.

Şanlıurfa’da merkez ilçelerinin en dezavantajlı merkez ilçesinde belediye başkanlığı yapan Ekinci sosyal belediyeciliği önemsemesiyle biliniyor.

İlçede genç ve kadınlara yönelik birçok çalışması bulunurken, ilçede fiziki kışulların tam düzelebilmesi için büyük projeler hazırladı. Projelerin bir kısmı hayata geçerken bir kısmı ise başlama aşamasında bulunuyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan