Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / RHA Ajans’a TVGFBF’den ödül

RHA Ajans’a TVGFBF’den ödül

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Ruha Haber Ajansı’na mesleğinde en iyiler dalında ödül verildi. Ödülü Ruha Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dodanlı aldı.

Vücut Geliştirme Fıtness ve Bilek Güreşi Genel Başkan Yardımcısı ve Yetkilisi İrfan Kandemir spora hizmet eden basın mensupları ve kuruluşlarını unutmadı. Spora ve sporcuya verdiği önemle adından sıkça söz ettiren Ruha Haber Ajansı’na bir ödül de Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nu tarafından verildi.

Ödül Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Genel Başkan Yardımcısı ve Yetkilisi İrfan Kandemir tarafından Ruha Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dodanlı’ya verildi.

“KENTTE HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLDUK”

Ruha Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dodanlı, Ruha Haber Ajansı olarak her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını ifade etti. Dodanlı, “Öncelikle bizi bu ödüle layık gören Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’na Ruha Haber Ajansı olarak teşekkür ederim. Biz Ruha Haber Ajansı olarak kentte her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ayrıca Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sait Akdağ’a da teşekkür ederim” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan