Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Dava bahane, koltuk şahane!!!

Dava bahane, koltuk şahane!!!

(Ruha Haber Ajansı – RHA) AK Parti Şanlıurfa’da ilçe adaylarını açıklamasıyla birlikte mevcut adaylar seçime girmek için farklı partilerle görüşmeye başladı. Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan partisince aday gösterilmemesinin ardından seçim yarışında olacağını açıkladı.

31 Mart yerel seçimleri öncesi siyasi partiler adaylarını açıklıyor. Bu kapsamda Şanlıurfa’da AK Parti ilk olarak büyükşehir ve sonrasında ise tüm ilçe adaylarını açıkladı. Açıklanan isimlerin ardından aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanlarından bazıları seçim yarışına girmek için farklı parti arayışına girdi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan partisince aday gösterilmemesinin ardından seçim yarışında olacağını açıkladı. Dün gece Akçakale’ye dönen Ayhan seçimlere katılma ve yeni partisini açıklamak için önümüzdeki hafta Salı günü yapacağı basın toplantısıyla duyuracağını söyledi.

Kulis bilgilerine göre Ayhan Saadet Partisi’nden çatı adayı olacağı ileri sürülüyor. Ayhan 2009 yılında yeni AK Parti tarafından aday gösterilmemesi üzerine Saadet Partisi’nden aday olmuş ve seçilmişti. Ancak Ayhan seçilmesinin ardından kısa bir süre sonra seçimi kazandığı partiden istifa ederek AK Parti’ye katılmıştı.

Öte yandan Ankara dönüşü açıklamalarda bulunan Ayhan aday gösterilmemesinin nedenlerinin arasında bölge milletvekillerinin olduğunu iddia etmişti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan