Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Urfa’da operasyon: 2 tutuklama

Urfa’da operasyon: 2 tutuklama

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nün PKK ve DAEŞ terör örgütlerine yönelik operasyonları devam ediyor. Yapılan operasyon sonucunda ise 1 PKK’lı ve 1 DEAŞ’lı yakalandı.

PKK,KCK,YPG, PYD silahlı terör örgütünün yapmayı planladığı eylemlerin engellenmesi ve örgüt üyelerinin yakalanmalarına yönelik olarak Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalarda 2014 yılında PKK/KCK terör örgütünün kırsal alanına katılım yaptığı ve faaliyet gösterdiği şeklinde tespit edilen bir şahıs Hilvan ilçesinde yapılan operasyon sonucunda yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Öte yandan DAEŞ terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda örgüt içerisinde ‘şeriatçı’ olarak faaliyet gösteren bir Suriye uyruklu şahıs kent merkezinde yapılan operasyon sonucunda yakalandı. İfadesi alınan şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan