Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kurtulmuş: 31 Mart akşamı Şanlıurfa ile bir başka gurur duyacağız

Kurtulmuş: 31 Mart akşamı Şanlıurfa ile bir başka gurur duyacağız

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa aday tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, “Eyyübiye, Ceylanpınar, Bozova, Haliliye, Birecik, Siverek, Suruç, Halfeti,  biz sizinle gurur duyuyoruz. Ama 31 Mart akşamı Şanlıurfa ile bir başka gurur duyacağız” dedi.

Ak Parti aday tanıtım toplantısı Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve geniş bir katılım ile başladı. Vatandaşların yanı sıra siyasilerde toplantıya tam kadro katılım sağladı.

Konuşmalardan sonra Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş konuşmalarına başladı.

“ALLAH ŞANLIURFA’DAN GÜZEL BİR SONUÇ ÇIKARMAYA NASİP EYLESİN”

Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş , Şanlıurfa ile gurur duyduklarını ifade ederek, Eyyübiye, Ceylanpınar, Bozova, Haliliye, Birecik, Siverek, Suruç, Halfeti,  biz sizinle gurur duyuyoruz. Ama 31 Mart akşamı Şanlıurfa ile bir başka gurur duyacağız. Harran ve Akçakale ile gurur duyacağız. Hep beraber dosta ve düşmana bütün herkese istikameti göstereceğiz. Allah inşallah bu memleketin geleceği için Şanlıurfa’dan güzel bir sonuç çıkarmaya nasip eylesin. Hepiniz 31 Mart’a kadar canla başla çalışacaksınız” dedi.

“GÖĞSÜNÜZDE TANKLARIN VE UÇAKLARIN ATEŞİNİ SÖNDÜRDÜNÜZ”

15 Temmuz hain darbe girişiminde Şanluıurfa’nın gösterdiği kahramanlığa da değinen Kurtulmuş, “Şanlıurfa’nın da 15 Temmuz akşamı gösterdiği destana bir kez daha teşekkür ediyoruz. Göğsünüzde tankların ve uçakların ateşini söndürdünüz. Tıpkı Nemrudun ateşini ağzında su ile söndürmeye giden kuşlar gibi söndürdünüz” diye konuştu.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan