Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Büyük başkan dediler, partisine rakip oldular!!!

Büyük başkan dediler, partisine rakip oldular!!!

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa’da AK Partili 3 belediye başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en sadık belediye başkanları izlenimi çizerken adaylık verilmemesinin ardından üç belediye başkanı da farklı partilerden aday olma yolunu seçerek eski partilerine rakip oldular.

31 Mart yerel seçimlerine 2 ay kadar bir zaman kaldı. Siyasi partiler çalışmalarına hız kattı. Bu kapsamda Şanlıurfa’da AK Parti il ve ilçe adaylarını belirledi.
AK Parti Urfa’da iki belediye başkanı dışında tüm adaylarında değişim yoluna gitti. Mevcut belediye başkanlarının hemen hemen hepsi küskünler safına geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi dışınada mevcut belediye başkanlarının hepsi önce sessizliğe büründü. Bu sessizlik kısa sürdü. 3 Belediye başkanı farklı partilerle aday olmaya yolunu gitti. Geri kalan belediye başknları ise hala sessizliklerini koruyorlar.
Aday olmak için farklı yolları deneyen Harran mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz Demkrat Parti’den aday olacağı bildirilirken, Akçakale mevcut Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan Saadet Partisi’nin kapısını çaldı. Alınan bilgiye göre Ayhan Saadet Partisi’nden adaylı açıklamasını bugünlerde yapması bekleniyor.
Bir diğer isim ise Ceylanpınar mevcut Belediye Başkanı Menderes Atilla, Atilla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süyleyman Soylu ile olan yakınlığı ile biliniyordu. Ancak Atilla AK Parti’nin listesinde yer bulmadı. Başkan Atilla’da bugün resmi açıklama ile Demokrat Parti’den Ceylanpınar belediye başkan adayı olduğunu duyurdu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan