Anasayfa / TÜM HABERLER / Muratlı Mahallesi’nden Menderes Atilla’ya Tam Destek

Muratlı Mahallesi’nden Menderes Atilla’ya Tam Destek


Yerel seçimlere az bir zaman kala Ceylanpınar ilçe kırsalı Muratlı Mahallesi sakinleri safını belirleyerek “Menderes Atilla” dedi.

Uzun araç konvoyu ile ilçeye gelen Muratlı sakinleri belediye binası önünden seçim bürosuna kadar “Başkan Atilla” sloganları ve Türk bayraklarıyla yürüdü. Demokrat Parti seçim bürosuna toplu katılım gerçekleştiren Muratlı sakinlerini belediye başkan adayı Menderes Atilla kapıda karşıladı. Atilla, vatandaşlarla tek tek tokalaşırken coşkulu kalabalık Menderes Atilla’yı omuzlara aldı.
Katılım töreninde konuşan Menderes Atilla, başta Demokrat Parti Encümen adayı Cuma Budak ve Muratlı Mahallesi ileri gelenlerine teşekkür ederek, “Muratlı Mahallesi bizim kalemizdir. İnşallah 31 Martta Muratlı mahallesi sandıkları patlatacaktır.” dedi.
CEYLANPINAR’I 5 YILDA MODERN BİR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRDÜK
Kendisine karşı oyunlar yapıldığını ve aday yapılmaması için birilerinin hakkında iftiralar attığını aktaran Atilla, “AK Partinin içindeki kriptolar, AK Partinin kaybetmesini isteyenler filim fırıldak çevirdiler. 20 aday adayı Ankara’da toplandılar, birlikte bir yazı yazdılar ve dediler ki adaylığı Menderes Atilla’ya vermeyin içimizden kime verirseniz biz onu destekleyeceğiz. Hey Allah’tan korkmazlar. Menderes Atilla İsrail’den mi gelmiş? Menderes Ceylanpınar’ı köy aldı ve 5 yılda Güneydoğu’nun sayılı ilçelerinden yaptı.” dedi.
“TERÖRE KARŞI MÜCADELEMİ KÜRT DÜŞMANLIĞI ŞEKLİNDE ANLATTILAR”
Kendisinin AK Parti Genel Merkezine Kürt düşmanıymış gibi anlatıldığını söyleyen Atilla, “Gittiler genel merkeze dediler ki Menderes Atilla zalimdir. İftira attılar hakkımızda. Sözde ben Kürtlere zulmediyormuşum. Hey Allah’tan korkmazlar eğer ben Kürtlere zulmetmiş olsaydım 16 meclis üyemden 11’i Kürt olmazdı. Biz hiç bir zaman kürdü, Arabı birbirinden ayırmadık. Ama ben burada teröre karşı verdiğim mücadeleyi, Ankara’da Kürtlere karşı bir mücadele ediyormuşum gibi anlattılar. Hiç bir zaman ne Kürdüne, ne Arabına düşman olmadım. her zaman kardeşlik elini uzattım. düşman olduğum bir kesim var. Dün de düşmandım, bugünde düşmanım, yarın da düşman olacağım. O da terör örgütüdür. ” ifadelerini kullandı.
Evladı resul olarak hiç bir zaman terör örgütlerine, şer odaklarına karşı boyun eğmediklerini vurgulayan Atilla, bu ülkenin selameti için dimdik ayakta olduğu söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan