Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ak Aday Canpolat, Seçim Turuna Erken Başladı

Ak Aday Canpolat, Seçim Turuna Erken Başladı

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarına saban namazı sonrası cami cemaati ile sohbet ederek başladı.

Bismillah diyerek, sabahın erken saatlerinde Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ve teşkilat üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Haliliye Belediye başkan adayı Mehmet Canpolat, “Haliliye ilçe teşkilatımız ile birlikte Dergâh Caminde, sabah namazını vatandaşlarımız ile birlikte eda ettikten sonra cami cemaati ile bir araya gelerek hasbihal ettik. Rabbim yapmış olduğumuz ibadetleri kabul ve makbul eylesin. Mevlid-i Halil (Dergâh) Camiindeki sabah namazı sonrasında esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar diledik. Halkımız ile el ele gönül gönüle çalışmalarımızı sürdürecek, insanlarımızın huzur ve refahı için birlikte çalışacağız, birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

Canpolat’tan STK ziyaretinde

Seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen AK aday Canpolat, “İnşaatçılar ve Yapıcılar Dernek Başkanı Emin Demirkol ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettik. Sektörün problemlerini ve önerilerini istişare ettik. Şanlıurfa Koruma Şube Müdürlüğünü de ziyaret ettik. Değerli Şube Müdürü Bayram Akşit beye ve değerli personellerine misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yine basın camiamızdan Güneydoğu Televizyonumuzun Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Neşet Kapaklı’yı ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverliği ve desteği için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Haliliye ilçemizi hep birlikte çok daha güzel günlere taşıyacağız

Her zaman olduğu gibi esnaf ziyaretleri de yapan AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Süleymaniye ve Ahmet Yesevi Mahallelerimizde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Halkımızın talep ve önerilerini dinliyoruz. El ele gönül gönüle vererek, sevdalısı olduğumuz Haliliye ilçemizi hep birlikte çok daha güzel günlere taşıyacağız. Süleymaniye Mahallemizde, esnafımızla ve mahalle sakinlerimizle bir araya gelip sohbet ediyoruz. İyi temennileri, güler yüzleri için esnaf kardeşlerimize teşekkür eder bereketli kazançlar dileriz” diyerek ilgi ve desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Kanaat Önderi emekli İmam Hatiplerden dua talebi

AK Başkan adayı Canpolat, Şanlıurfa Dergâh Camii emekli İmam Hatibi ve Şanlıurfa’nın Kanaat önderlerinden Molla Sabri Yazar Hoca’yı ve Ulucami Emekli İmam Hatibi Yaşar Şekerci Hocayı da ziyaret ederek, ellerini öpüp hayır dualarını aldıklarını söyledi.

Gençlerimize güveniyoruz

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Gönül Belediyeciliği diyerek çıktığımız bu yolda çalmadık kapı, sıkmadık el, almadık gönül bırakmayacağız. Bizde gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Gençler geleceğimizin teminatıdır. Secim Büromuzda bizleri yalnız bırakmayan Haliliye Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimiz bizim gururumuz, bugünümüz, yarınımız. İlçemizin her santimetre karesindeki tüm vatandaşlarımızın yüreğine dokunmaya geliyoruz. Seçim İrtibat Büromuzda bizleri ziyarette bulunan kıymetli hemşehrilerimize dua ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan