Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Essum Aslan: Herkesten oy istiyorum

Essum Aslan: Herkesten oy istiyorum

(Ruha Haber Ajansı – RHA) 31 Mart belediye seçimlerinde Saadet Partisi’nden Karaköprü Belediye Başkan adaylığını açıklayan Essum Saatçi Aslan, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Özel bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına Saadet Partisi eski Milletvekili Mustafa Niyazi Yanmaz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Essum Saatçi Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karaköprü’de oturan bütün vatandaşların oyuna talip olduğunu söyledi. Aslan, kazanması halinde şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yapacaklarını belirtti. Aslan, şunları kaydetti:”Çatının değil, Karaköprü’nün belediye başkan adayıyım. Parti politikaları dışında iş yapacağız. Vaatlerimden bahsedecek olursak Vakıf Üniversitesi’nin kurulmasına yönelik öncülük edeceğiz. Üniversitede okuyan öğrencilere yönelik burs desteği verilmesi noktasında gerekli çalışmalar yapacağız. Projelerimin detaylarını ilerleyen günlerde tüm kamuoyuyla paylaşacağız.”

Saadet Partisi eski Milletvekili Mustafa Niyazi Yanmaz, 31 Martta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin Karaköprü ve Şanlıurfa’ya hayırlar getirmesini diledi. Yanmaz,”Biz birbirimizin hasmı ve düşmanı değil, siyasi rakipleriyiz. Gireceğimiz yerel seçimdir. Savaş ve istiklal mücadelesi değildir.Bu seçimlerin Karaköprü’müze, Şanlıurfamıza hayırlar getirmesini, kazasız ve belasız bir seçimler olmasını diliyorum.”diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan