Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / “Hemşehrilerimizin desteği memnun ediyor”

“Hemşehrilerimizin desteği memnun ediyor”

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat’ın Seçim Bürosu dolup dolup taşıyor. AK Başkan adayı Canpolat, gerek ziyaret ettikleri yerlerde, gerekse ev toplantılarında ve Seçim Bürosunda vatandaşlarımızdan yakın ilgi gördüğünü belirterek, hemşerilerinin desteğinin kendisini memnun ettiğini söyledi.

Eşi ile beraber Haliliye Kadın Kollarının düzenlediği ev toplantısına katıldıklarını belirten AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Belinay Bebe ve ailesinin Atatürk Mahallemizdeki evlerine misafir olduk. Misafirperverlik ve nezaketleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Yine ‪Bahçelievler Mahallemizde Bozkaya ailesine misafir olduk. ‪Ev ziyaretlerimizle çalmadık kapı, girmedik ev, sıkmadık el, kazanmadığımız gönül bırakmayacağız. ‪Gittiğimiz her evde geleceğimizin teminatı evlatlarımız bizi yalnız bırakmıyor. Hemşehrilerimiz ile sohbet ederek taleplerini dinledik. İlgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Haliliye’mizin dört bir yanındaki her problemin çözümü, şehrimizin güzel yarınlarına katkıda bulunacaktır” dedi.

Kazanan Haliliye olacak

Gece geç saatlerde de olsa Seçim Bürosuna geçerek oradaki vatandaşlarla, kendilerini ziyarete gelen sevenleriyle hasbihal eden AK Başkan adayı Canpolat, “Secim ofisimize gelerek desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri ve çok değerli akrabaları bizleri ziyaret etti. Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Halkımız ile el ele gönül gönüle çalışmalarımızı yürüteceğiz. Secim ofisimize gelerek bizleri ziyaret eden, destek ve dualarını hiçbir zaman esirgemeyen değerli hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Söz verdik hep birlikte çok çalışacağız. Kazanan Haliliye olacak

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan