Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / MHP il Başkanı Güneş’ten ‘Enginyurt’ açıklaması

MHP il Başkanı Güneş’ten ‘Enginyurt’ açıklaması

MHP Şanlıurfa İl Bşk. Mahmut Güneş, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’ya ziyaret gerçekleştiren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un açıklamalarına açıklık getirdi.

Güneş, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:”Pazar günü ŞanlıUrfayı ve Harran ilçemizi ziyaret eden MHP Ordu Millet vekilimiz Sn Cemal ENGİNYURT. Harran ilçemizde yapmış olduğu hem şehrinizin hem de bölgemizin birliğini ve beraberliği açısından, Cumhur ittifakının ne kadar önemli olduğunu belirtikten sonra, sınırlarımızda terör örgütlerinin Devletimizin sıkıntıya girmesini elini ovuşturarak beklediği bu süreçte. Yaklaşan yerel seçimlerin Ülkemizin bekası açısından çok önemli olduğunu ve bu topraklarda yaşayan Vatanına ve Milletine bağlı olan ve bunu her ortamda dile getiren yiğit diyarı Harranlı hemşerilerimizinde bu ittifaka sonuna kadar sahip çıkacağından hiç kimsenin şüphesi olmadığını üstüne basarak belirtmesine rağmen. Ve bu ittifaka herkesin sahip çıkması gerektiğini herkes tarafından anlaşıla bilir ve yalın bir TÜRKÇE ile konuşan Sn Millet vekilimizin konuşmasını, çarpıtarak Araplara hakaret eti diye yalan ve yanlış ifade kullanan bir takım şahsi çıkarları peşinde koşan art niyetli bir takım çevreler ne yaparsa yapsınlar bu büyük birlikteliğe zarar vermeye güçleri yetmeyeceğini ve bu küçük hesapları içerisinde Yok olup gideceklerini ve kendi kazdıkları kuyuya düşeceklerini, buradan açıkça belirtiyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan