Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Aşiretler’den Mahmut Özyavuz’a tam destek (VİDEO)

Aşiretler’den Mahmut Özyavuz’a tam destek (VİDEO)

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Cumhur ittifakı Harran adayı Mahmut Özyavuz’a toplumun farklı kesimlerinden destekler devam ediyor.

Son olarak Harran’daki Mevlevi ve Nuvacıh aşiretleride, desteklerini düzenledikleri davetlerle ifade ettiler.
MHP İl Meclis Üyesi Mahmut Gündoğdu ve İsa Işıkdağ’ın önderliğinde Meacle ve Nuvacıh aşiretine mensup binlerce kişi Cumhur İttifakı Harran Belediye Başkan Adayı Mahmut Özyavuz’a desteklerini belirtmek üzere yüzlerce araç ile seçim bürosuna geldi.

Belediye Meclis üyesi adayları Halil Kazkan, Mehmet Döker, Hüseyin Işıkdağ, Yasin Gündü, Halil Erol, Alaattin Çerdik ve binlerce akrabaları yüzlerce araçlık konvayla Mahmut Özyavuz’u seçim bürosunda ziyaret ederek desteklerini belirtti.
Cumhur ittifakı Harran belediye başkan adayı Mahmut Özyavuz davette bir konuşma yaptı. Meacle ve Nuvacıh aşiret liderleri ve mensuplarına, desteklerinden dolayı teşekkür Özyavuz, sözlerine şöyle devam etti. Ayrıştırıcı değil birleştiği olacağız. Ötekileştiren değil kucaklayan olacağız Harran halkı olarak bir birimizi seveceğiz ve kucaklayacağız. Rabbim bizleri, bize güvenen dostlarımıza karşı mahcup etmesin. Bizde bu gün bize desteklerini sunan Meacle ve Nuvacıh aşiret lideri ve mensuplarına teşekkür ediyoruz. İnşallah bu Meacle ve Nuvacıh aşiretleri ile beraberliğimiz hep devam eder” diyen Özyavuz, bu önemli yolda kendilerini yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan