Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Canpolat çalışmalarını sürdürüyor:

Canpolat çalışmalarını sürdürüyor:

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her gittiği yerde sıcak ilgiyle karşılanan AK Başkan adayı Canpolat, vatandaşların mutluluğunun kendilerinin de mutluluğu olduğunu söyledi.

 

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ve beraberindekilerle esnaf ziyaretinde bulunan Canpolat, çalışanlardan gelen sorun ve talepleri dinledi.

Seçim çalışmaları kapsamında özel bir Alışveriş Merkezini ziyaret eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “31 Mart 2019 yerel seçimleri çalışmalarına canla ve başla devam ediyoruz. Esnafımıza, vatandaşımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. Çok keyifli sohbetler ettik. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi.

 

Canpolat, çalışanları unutmadı

Haliliye ilçesini karış karış gezen ve vatandaşlarla hasbihal eden AK aday Canpolat, Alışveriş Merkezinde çalışan mağaza yetkililerini de unutmadı.

Çalışanlara hayırlı ve bol kazançlı bir gün dileyen AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında vatandaştan dua ve destek istedi.

 

AK aday Canpolat, “Bugün teşkilatımızla birlikte Alışveriş Merkezini ziyaret ettik. Esnafımıza, vatandaşımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. Çok keyifli sohbetler ettik. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Allah kendilerini her daim mutlu etsin diyorum. Esnaf kardeşlerimizi ziyaret esnasında, mahallemizin sıcak ortamında bizleri görüp yanımıza gelen çocuklarımız, bizimle zaman geçirip, yüzlerimizi güldürdüler” diye konuştu.

 

Canpolat’tan Toru’ya ziyaret

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, ŞUPİAD Derneğini ve pasajları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğini iletip, destek istedi. AK Partinin her kademesinde görev almış, aday adayı olmuş ve Pasaj esnafı olması hesabıyla Dernek Başkanlığı yapmış olan İbrahim Toru’yu da ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundular.

 

Kanaat Önderlerinden dua talebi

Seçim çalışmalarını sürdüren Canpolat, “Mevlana Erkek Kuran Kursu’nu ziyaret ederek, hafızlık yolunda ilerleyen kardeşlerimizle sohbet ettik. ‪Göstermiş oldukları güler yüz ve samimi sohbetlerinden dolayı Hafız Bahattin Parlakçı ve Hafız Mahmut Bostancı hocalarımıza teşekkür ederim. Yine; Şanlıurfa’mızın Kanaat Önderlerinden Hacı Abdülkadir Rızvanoğlu’ nu ziyaret edip, Hayır dualarını aldık. Samimi sohbetleriyle içimizi ısıtıp bize destek vermeye söz veren hemşerilerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Ev ziyaretlerimizle de çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız” diyerek herkese teşekkür ettiğini belirtti.

 

‪Gecenin ilerleyen saatlerinde de Seçim Bürosuna geçen Canpolat, Seçim Bürosuna gelerek destek olan kırsal mahalle Muhtarları ve Haliliyeli hemşehrileri ile bir süre sohbet edip, hayır dua ve desteklerini esirgememelerini istedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan